New semester has begun!

by - September 05, 2016

Hello guys! What's up and HELLO SECOND YEAR!

How's holidays? I hope that all of you are doing fine. Time flies really fast huh? 2 months of holidays will never be enough.

Laju je masa ni berlalu, bak kata orang.

view Miri dari kapal terbang. Im starting to miss Miri.

Hari ni 4 September 2016, baru je settle urusan kolej kediaman. Nak angkat barang, unpack lagi. Urghhh, memang malas nak buat benda macam ni. Pada semester kali ni, saya mempunyai dua orang roomates, semester lepas seorang je roomate. Dua-dua Melayu, sorang dari Pahang and sorang dari Terengganu. Still kekok sebab masih belum kenal sepenuhnya, but hopefully can get along well!

Nasib baik la dapat tingkat paling bawah, tak semput aku bawa bagasi tu naik ke atas haha.

ha, ni pemandangan kolej kat luar. Kolej Kediaman Tun Syed Zahiruddin, Universiti Malaya.

Buat masa ni, belum lagi dapat register subjek sebab pendaftaran mengikut Jam Kredit. Since aku second intake, jam kredit aku baru je 18. Coursemate lain dah 36 Jam Kredit. Tapi still esok kena pergi kelas, and daftar terus subjek. Sadis.

Tadi sempat gak pergi beli barang dengan seniors. Lama tak jumpa, rindu diaorang.

nah admin belanja satu gambar. Hehe.

So, that's all for today entry. Saja nak cakap yang semester baru dah bermula. Doakan saya selalu berjaya. Second year Biotechnology, I am ready!






You May Also Like

2 comments

  1. Wish you success on your study at new semester, Salam blogger dari saya di Indonesia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I love Indonesians, you guys are friendly :)

      Delete